Från små butiker till stormarknader, återförsäljare levererar till olika butiker med olika layouter, allt från ett lager. Med programvaran KiSoft Pack Master kan kundspecifika krav tas med redan i beställningen. Programvaran tillåter att specifika förpackningskriterier definieras för varje order och varje butik, vilket säkerställer optimala plockprocesser både i lagret och när det kommer till uppackning på butikshyllor. KiSoft Pack Master beräknar det ideala packningsmönstret för varje lastbärare och bestämmer hämtningssekvensen för produkterna som lagras i Evo Shuttle.

3 goda skäl till att välja Kisoft Pack Master

KiSoft Pack Master tar hänsyn till all relevant stamdata för en artikel, från dess dimensioner och vikt till lastkapacitet och annan information. Den intelligenta mjukvaran beräknar det perfekta arrangemanget för varje beställning baserat på kundens krav. Detta säkerställer en bra balans mellan butiksvänlig leverans, stabilitet och packningstäthet för varje beställning.

Butiksvänlig leverans
• Leverans till butiker med olika layouter >br/> • Uppfyller kriterier för att hålla vissa produkter samman eller åtskilda
Stabilitet
• Staplar produkter i en löpande bindning
• Statiska och dynamiska beräkningar
Packningsdensitet
• Antalet lastbärare minskar
• Utnyttjar utrymmet effektivt

Kisoft Pack Master hos SPAR Ebergassing: Skräddarsydda leveranser för varje butik

Logistikcentret för snabbköpskedjan SPAR i Ebergassing, Österrike, förser 150 butiker i och runt Wien sex gånger i veckan. Med hållbarhet som högsta prioritet under designfasen, uppfyller lagret de senaste logistiska standarderna.

Anställda som arbetar på de innovativa Pick-it-Easy-arbetsstationerna kan se arrangemanget beräknat av KiSoft Pack Master på sina skärmar. KiSoft Pack Master, med sitt intuitiva easyUse-koncept, guidar de anställda genom plockprocessen och att lära sig hur man använder systemet tar bara några minuter. Informationen från KiSoft Pack Master hjälper medarbetarna att placera föremålen på rätt plats, vilket ökar förpackningskvaliteten och minskar risken för skador på godset.

Smart integration med Kisoft Pack Master

OSR Shuttle Evo

KiSoft Pack Master + Evo Shuttle

Föremål som lagras i Evo Shuttle hämtas i ideal ordning och levereras i rätt ordning för automatisk eller halvautomatisk plockning.

Pick-it-Easy-Robot plockrobot för automatiserade lager

KiSoft Pack Master + Pick-it-Easy Robot

Perfekt packat. Vid helautomatisk plockning levereras de hämtade föremålen till vår plockrobot, Pick-it-Easy Robot, i rätt ordning.

Runpick robotic universal picker plockrobot för livsmedel

KiSoft Pack Master + RUNPICK

Tack vare KiSoft Pack Master vet plocknings- och palleteringssystemet, RUNPICK, exakt var varje föremål ska placeras på pallen eller i rullen

Vi skräddarsyr lösningar efter dina behov