Automationslösningar kräver masterdata av hög kvalitet. Data som oftast samlas in manuellt, en process som tar tid, medför höga kostnader och är utsatt för mänskliga fel. Många gånger saknas viktig information om artiklar – attribut är tillgängliga i otillräcklig kvalitet eller inte alls. Ju fler attribut och ju högre datakvalitet, desto effektivare blir automationslösningen. Detta minskar felfrekvensen och ökar prestandan för alla efterföljande processer. KiSoft Genomix är vår lösning: Ett heltäckande system som centralt registrerar alla nödvändiga attribut för hela leveranskedjan digitalt, samt tillhandahåller, hanterar och underhåller data. På så vis har varje teknologi all information den behöver för att veta hur man hanterar varje artikel.

3 goda skäl att välja Kisoft Genomix

KiSoft Genomix är ett intelligent allt-i-ett-paket som automatiskt avkodar och digitaliserar artiklarnas DNA. Vårt innovativa självlärande system samlar in och underhåller alla relevanta attribut för artiklar för automatisering: Vikt, dimensioner, förpackningstyp, innehåll, tyngdpunkt, lutningsbeteende och mycket mer. Den kompletta lösningen anpassar sig till graden av automatisering i lagret. KiSoft Genomix vet exakt vilka parametrar tekniken behöver för att fungera perfekt i en automatiserad lagermiljö. Systemet kan användas över lager, sektorer och lösningar.

Flexibilitet och transparens
• Effektiv registrering av all nödvändig basdata (< 30 sek.)
• Konfigurerbar för alla typer av lager
• Transparent datainsamling
Hög kvalitet på artikelattribut
• Mjukvara som registrerar, hanterar och verifierar data med hjälp av självlärande AI
• Ökar effektiviteten i automatiseringen • Minskar hanteringsskador samt transportkostnader i last mile
En källa av information
• Fungerar med alla integratörer av ERP, WMS eller automationssystem
• Central leverans och hantering av automationsdata
• Dataanvändning över flera lager

Kisoft Genomix, smart integrerat

KHT multiscan av masterdata

Under goods-in registrerar MultiScan varornas mått och vikt till 100 % automatiskt. Data överförs till det övergripande systemet och integreras.

ivii iris

Det banbrytande visionsystemet ivii iriis utför en kvalitetskontroll. Den avgör om master data som registrerats i systemet matchar den faktiska artikeldatan.

Vi skräddarsyr lösningar efter dina behov