Central Belt System är en heltäckande lösning för distributionscenter som ger snabb, automatisk plockning av artiklar som är typiska inom läkemedel och kosmetika. Detta är en beprövad lösning som inte bara ökar produktiviteten, utan också ökar genomströmningen och plockningsprestanda, allt på ett relativt litet utrymme.

Tre anledningar till att välja Central Belt System

Genom att kombinera det CBS med olika automatiska plockmaskiner, såsom fast-mover-plockmaskinen (SDA), transferstationer och skräddarsydd mjukvara, erbjuder vi ett modernt system för automatisk orderuppfyllelse – allt från en källa.

Erfarenhet
• 35 års erfarenhet av Central Belt-teknik • Uppfinnare av A-frame autopicker
Flexibilitet
• Hög modularitet och skalbarhet • Anpassningsbar vad gäller utrymme, prestanda och investering
Produktivitet
• Lindrar toppbelastningar • Effektivt utnyttjande av lågtrafik

Novaltia förlitar sig på ett helautomatiserat plocksystem

Den spanska läkemedelsgrossisten Novaltia och KNAPP har varit framgångsrika partners under många år. Novaltia har sitt huvudkontor i Zaragoza och driver fyra distributionscenter och levererar till cirka 1 000 apotek.

Vi använder Central Belt System i alla våra distributionscenter och använder olika automatiserade plockmaskiner för olika typer av varor. Detta ger oss en hög genomströmning samt snabb orderuppfyllelse och på så vis kommer våra produkter ut till våra kunder snabbare.

Fernando Castillo
Fernando Castillo
CEO Novaltia

Automatiska plockmaskiner - Smart integrerade

Central Belt System med KNAPPstore

Central Belt System + KNAPP-Store

Snabb fulfillment. Integreringen av KNAPP-Store med Central Belt System minskar avsevärt transit genom lagret.

Läs mer om KNAPP-Store

Central Belt system + Vision Central Belt

Central Belt System + Vision Central Belt

Allt ser rätt ut. Förutom Vision Central Belt för bildigenkänning och bearbetning, kan en 100 %-kontroll också göras det automatiska plockområdet.